Skip to main content

Hitachi

Hitachi �n Rom�nia

H65SB3/H65SD3

Ciocan demolator

Date Tehnice

 • Best in class Demolition Performance
  • Performante Marite la Demolare
  H65SB3 Approx.19% Higher / H65SD3 Approx.16% HigherMecanismul de percutie optimizat cu percutor cilindric furnizeaza o energie mare de impact si o rata eficienta rezultand performante foarte mari la demolare. 
  *1:Testat in Octombrie 2016. Comparatie intre ciocanele de 16-18kg(H65SB3)/18-20kg(H65SD3) fabricate de producatori consacrati si aflate pe piata in acel moment; studiu Hitachi Koki. 
  *2:Comparatie cu modelul anterior H65SB2/H65SD2. Rezultatele pot diferi functie de conditiile de testare.
  • Confort Superior in Exploatare
  Illustration of strikerDatorita cilindrului percutor greu, dalta patrunde usor in beton ceea ce face ca utilizatorul sa depuna mai putin efort si sa se simta mai confortabil in timpul lucrului.
  User Vibration Protection

  Protectia utilizatorului la vibratii (UVP) reduce vibratiile la o valoare masurata tri-axial de 15.5m/s2(H65SB3) si 13.9m/s2(H65SD3) prin combinarea următoarelor caracteristici de control al vibrațiilor.

  • Mecanism de Percutie Optimizat
  Illustration of Optimized Hammering Mechanismasigura o perna de aer suficienta si imbunatateste miscarea de percutie, scazand forta de reactie a pistonului generata in timpul lovirii. Rezulta astfel o reducere semnificativa a vibratiilor.
  • Constructi Soc-absorbanta(doar H65SB3)
  Doua amortizoare frontale la prinderea portsculei reduc vibratiile transmise de spitz. Image of Shock-absorbing Construction
  • Maner cu Atenuatoare de Vibratii
  Illustration of Low Vibration HandleManer cu amortizare original Hitachi, constand dintr-un amortizor cu arc si contragreutate (sus) si unul cu articulatie si role din cauciuc (jos), reduce vibratiile si oboseala utilizatorului, recomandandu-l pentru folosire continua mai indelungata.
  High Durability AHB
  • Fiabilitate ridicata: Constructia cu dubla izolatie interna alcatuita din carcasa rigida din aluminiu turnat sub presiune si suportul cilindric din plastic al motorului
  Internal Double-Insulation Construction with a Very Sturdy Aluminium Die-Cast Body 
and a Plastic Internal Stator Holderrezulta o structura foarte rigida ce confera o fiamilitate marita motorului.
  Improved Handling
  • Buton de Blocare
  Image of Lock-on buttonButonul de blocare permite operarea continua fara a tine apasata maneta butonului de pornire. Este pozitionat la mica distanta de comutator cu scopul de a preveni întreruperile cauzate de contactul accidental cu butonul în timpul funcționării.
  • Maneta marita a Intreruptorului
  Image of Large Switch LeverMare si usor de actionat, maneta comutatorului este ideala pentru operarea cu intermitente, cand ciocanul este pornit si oprit in mod repetat.
  • Maner Soft Grip potrivit Perfect cu Mana Utilizatorului
  Image of Soft Grip Handlemânerul dublu-stratificat cu material plastic dur și moale oferă o aderență optima si confortabilă și o manevrabilitate îmbunătățită.
  • Maner Lateral Rotibil 360° si Priza Soft Grip
  Image of Soft Side HandleMânerul lateral este prevăzut cu o acoperire din elastomer care reduce transmiterea vibrațiilor la mana pentru a obosi mai putin utilizatorul.

  Specificatii

  ModelH65SB3H65SD3
  Putere nominala1,340W
  Rata de impact in sarcina1,400/min
  Prindere30mm Hex.(1-3/16")28.5mm Hex.(1-1/8”)
  Lungime totala731mm (28-3/4”)848mm (33-3/8”)
  Greutate*118.0kg (39.7lbs.)20.1kg (44.3lbs.)
  Valoare Vibratii
  (suma triaxiala)*2
  DemolareVibratii ah, Cheq = 15.5m/s2Vibratii ah, Cheq = 13.9m/s2
  Corectie K = 1.5m/s2
  Accesorii StandardSpitz, Valiza transportValiza transport
  Carrying Casewith CastersValiza transport cu role

  *1:Greutate conform cu EPTA-Procedure 01/2003.
  *2:Valorile vibratiilor au fost determinate conform EN60745.